VREDNI SMO VAŠEGA ZAUPANJA

Naše stranke so lahko brez skrbi, saj skrb za tehnično varovanje objektov jemljemo zelo resno in zelo profesionalno.
Vsak od nas ima več kot 20 let izkušenj s področja tehničnega varovanja objektov in pridobljen certifikat Ministrstva za notranje zadeve.

Pri delu vedno uporabljamo najkakovostnejšo opremo za tehnično varovanje, saj je prav zanesljivost ključnega pomena za učinkovito tehnično varovanje objektov.

Smo kompetenten partner za vašo varnost imamo obilo znanja in obilo izkušenj. Strokovno znanje redno nadgrajujemo na različnih izobraževanjih. V skladu z novimi potrebami strank širimo nabor storitev s področja tehničnega varovanja in se povezujemo z novimi poslovnimi partnerji.

VELIKO ZNANJA IN VELIKO IZKUŠENJ

Pri izbiri partnerja za tehnično varovanje so izkušnje, znanje in skrb za kakovost bistvenega pomena. Odlično poznamo področje tehničnega varovanja. Izkušnje smo pridobivali v največjih slovenskih podjetjih za zasebno varovanje, tudi v enem od vodilnih svetovnih podjetij. Strankam znamo svetovati optimalno in zanesljivo tehnično varovanje ter ga brezhibno izvedemo.
Po zaključku naših del pa vgrajena vrhunska tehnična oprema skrbi za varnost objekta in ljudi v njem.

OBJAVE

BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2022

10. marec 2023

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Dun & Bradstreet za leto 2022 prejeli Certifikat bonitetne odličnosti platinastega razreda AAA.

Naše podjetje izpolnjuje najvišji mednarodni standard odličnosti AAA najmanj peto leto zapored in spada v platinasti razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

Izpolnjujemo kriterije bonitetne odličnosti za leto 2022 in spadamo med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe mednarodno priznanega statusa Platinasta odličnost, ki je simbol standarda bonitetne odličnosti.

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno in imajo 91% verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu.

BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2019

11. april 2019

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Bisnode za leto 2019 prejeli Certifikat bonitetne odličnosti razreda AAA, kar naše podjetje uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti v
Sloveniji.

BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2018

24. april 2019

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Bisnode za leto 2018 prejeli Certifikat bonitetne odličnosti razreda AAA, kar naše podjetje uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

ČLANEK V ČASNIKU FINANCE (21. december 2017)

Teratec z znakom kakovosti SQ dokazuje visoko kakovost tehničnega varovanja

Kakovost in usposobljenost podjetja s področja tehničnega varovanja dokazujejo predvsem z različnimi strokovnimi certifikati, v Teratecu pa so se odločili, da bodo tem dodali še znak kakovosti SQ, ki so ga pridobili konec lanskega julija. Za ta korak so se odločili, ker želijo še povečati svojo prepoznavnost in hkrati tudi formalno dokazati svojo zavezanost kakovosti, ki jo vseskozi poudarjajo.

Več si lahko preberete na povezavi https://www.finance.si/8863222/Kako-znak-SQ-promovira-odlicnost-slovenskih-podjetij

BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2016 (5. april 2017)

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Bisnode prejeli certifikacijo Bonitetne odličnosti razreda A, kar naše podjetje uvršča med top slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa A kot simbola ocene bonitetne odličnosti.

ESSEN SECURITY 2016 (28.-30. september)

Obiskali smo največji evropski sejem s področja varovanja. Srečali smo naše poslovne partnerje in dobavitelje z vseh koncev sveta.

Sejem je navrgel precej novosti s področja tehničnega varovanja, ki jih bomo za vas impementirali v nabor naše ponudbe.

CERTIFIKAT SQ (29. julij 2016)

S ponosom objavljamo, da smo pridobili certifikat kvalitete SQ, ki ga je podelilo Slovensko združenje za kakovost in odličnost. S tem dokazujemo, da je naša vizija kvalitetnega, poštenega in trdega dela na pravi poti.

POZNAN SECUREX 2016 (25.-27. april)

Na povabilo Poljskega partnerja, podjetja Ifter, smo obiskali sejem na temo varovanja v poljskem Poznanu. Navezali smo nekaj novih stikov s poljskimi in vzhodnoevropskimi proizvajalci opreme. Vsekakor prvovrstno doživetje, ki se ga bomo spominjali, predvsem po gostoljubnosti naših poljskih prijateljev.

NAŠE STRANKE SO BREZ SKRBI

 

Vsakemu projektu se v vseh fazah dela posvetimo z vso odgovornostjo in profesionalnostjo: od načrta do izvedbe. Stranke cenijo visoko strokovnost izvedbe in kakovost vgrajene opreme in materialov. Ker imamo na področju tehničnega varovanja objektov veliko izkušenj, lahko zadovoljimo specifične želje in potrebe.

Zaupajo nam podjetja in posamezniki, ki jim je varnost na prvem mestu ter imajo pri storitvah tehničnega varovanja objektov najvišje standarde in zahteve. Naše stranke so velika in manjša podjetja iz najrazličnejših branž – od farmacije do hotelov, od športnih objektov do
avtomobilske industrije.

Pojdite se potepat v naravo, na morje, v hribe, ob jezera, na travnike … Nam prepustite, da poskrbimo za varnost vašega objekta.

(Zaradi narave dela in varovanja zasebnosti podjetij ne navajamo.)