BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2019  (11. april 2020)

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Bisnode za leto 2019 prejeli Certifikat bonitetne odličnosti razreda AAA, kar naše podjetje uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

.

BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2018  (24. april 2019)

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Bisnode za leto 2018 prejeli Certifikat bonitetne odličnosti razreda AAA, kar naše podjetje uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

.

ČLANEK V ČASNIKU FINANCE  (21. december 2017)

Teratec z znakom kakovosti SQ dokazuje visoko kakovost tehničnega varovanja

Kakovost in usposobljenost podjetja s področja tehničnega varovanja dokazujejo predvsem z različnimi strokovnimi certifikati, v Teratecu pa so se odločili, da bodo tem dodali še znak kakovosti SQ, ki so ga pridobili konec lanskega julija. Za ta korak so se odločili, ker želijo še povečati svojo prepoznavnost in hkrati tudi formalno dokazati svojo zavezanost kakovosti, ki jo vseskozi poudarjajo.

Več si lahko preberete na povezavi https://www.finance.si/8863222/Kako-znak-SQ-promovira-odlicnost-slovenskih-podjetij

.

BONITETA ODLIČNOSTI ZA 2016  (5. april 2017)

S ponosom objavljamo, da smo s strani mednarodne bonitetne hiše Bisnode prejeli certifikacijo Bonitetne odličnosti razreda A, kar naše podjetje uvršča med top slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa A kot simbola ocene bonitetne odličnosti.

Bisnode_bonitetna_ocena_SLO_ležeče_HIRes Bisnode_bonitetna_ocena_ENG_ležeče_HIRes

.

ESSEN SECURITY 2016 (28.-30. september)

Obiskali smo največji evropski sejem s področja varovanja. Srečali smo naše poslovne partnerje in dobavitelje z vseh koncev sveta.

Sejem je navrgel precej novosti s področja tehničnega varovanja, ki jih bomo za vas impementirali v nabor naše ponudbe.

.

CERTIFIKAT SQ (29. julij 2016)

S ponosom objavljamo, da smo pridobili certifikat kvalitete SQ, ki ga je podelilo Slovensko združenje za kakovost in odličnost. S tem dokazujemo, da je naša vizija kvalitetnega, poštenega in trdega dela na pravi poti.

.

POZNAN SECUREX 2016 (25.-27. april)

Na povabilo Poljskega partnerja, podjetja Ifter, smo obiskali sejem na temo varovanja v poljskem Poznanu. Navezali smo nekaj novih stikov s poljskimi in vzhodnoevropskimi proizvajalci opreme. Vsekakor prvovrstno doživetje, ki se ga bomo spominjali, predvsem po gostoljubnosti naših poljskih prijateljev.

.